Font decrease Font increase

Synundersökning – Grunden för allt vi gör

Synundersökning ger att vi kan utprova bästa glas/kontaktlins refraktion för ditt seendes behov i vardagen och i arbetslivet. Seendet är mycket individuellt och behoven i olika miljöer måste anpassas just för dig.

Vid synundersökningen börjar vi alltid med en anamnes, ett samtal där vi tillsammans går igenom vad du har för behov av korrigering. Vi diskuterar ditt sociala seende, arbetsseende samt går igenom din hälsosituation och eventuella mediciner som kan påverka din syn.

Synundersökning körkort

Din syn kan förändras över tid och ibland kan det vara bra att göra en extra koll på reaktionsförmågan i ögats reflexer för körkort som förare. Synundersökning körkort innebär att du som förare får kontroll över vad som behöver att åtgärdas, men även eventuella framtida problematik.

Synundersökning består bland annat av: – Anamnes – samtal om ditt allmäntillstånd – Genomgång av t. ex. dina arbetsförhållanden och din tidigare erfarenhet av korrigering av din syn – Mätning av synskärpa på olika avstånd. – Utprovning av bästa glas. – Om glasögon ska tillpassas görs alla mätningar för detta. – Ögonrörelse- och samsynundersökning -mäter din förmåga till samsyn. – Undersökning av pupillreflexer. Du är till stor del själv delaktig i undersökningen genom att beskriva hur du upplever din syn och din förmåga att uppfatta din omgivning. Om din synundersökning visar att du behöver korrigera din syn, så går vi igenom vilka möjligheter som finns.

  • Nya linser?

    Kontaktlinser Vi är fria att alltid välja den linstyp som är optimal just för dig. Vi tillhör ingen optisk kedja som styr över vilka linstyper som får tillhandahållas. Vi är alltid först på marknaden med de senaste produkterna. Eyecenter tillhandahåller alla kontaktlinser på marknaden. Vi rekommenderar att vi får undersöka dina ögon och kontrollera dina styrkor 1 gång om…

Boka tid

* Indikerar obligatoriskt fält
* Indikerar obligatoriskt fält
* Indikerar obligatoriskt fält
* Indikerar obligatoriskt fält
close
  • Boka tid!

    När du ska undersöka din syn är det viktigt att komma till rätt specialist. Boka tid här så hjälper vi dig rätt.
Boka här
  • Nyheter

    Se vår nya adress: Göran Elgfelts gata 3. Här kan du också läsa om vårt samarbete med ÌRIS hjälpmedel samt läsa om vad som gäller vid de nya bidragen för barn & ungdomar.
Måndag – Fredag
9.00-18.00
Lördagar
10.00-15.00

 

 

 

 

 

 

 

 

TELEFON

Tidsbeställning och förfrågan: 08-792 49 20
Fax: 08-792 49 35
Mail: info.taby@eyecenter.se
Instagram: @eyecentertaby

KONTAKT

Eyecenter

Göran Elgfelts gata 3, Täby Centrum
Dit beställer du även din Färdtjänst/sjukresa.

Postadress
Box 1201
183 12 Täby

Copyright © 2009 Synvårdsmottagningen Täby Centrum. Alla rättigheter reserverade. – Information om cookies.